Agenda

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

13-09-2023

Locatiebezoek nationaal consortium Zon op Infra

Het nationaal consortium Zon op Infra nodigt je uit voor een inspirerend locatiebezoek aan de Solar Carports in Dronten. Tijdens dit bezoek zullen we een diepgaande duik nemen in de wereld van solar carports, waar functionaliteit en duurzaamheid samenkomen.  Deze slimme constructie doet dienst voor parkeerplaatsen én als bron voor energieopwekking, opslag en opladen. We bezoeken de locatie en er zijn interessante lezingen.

Datum en locatie
Woensdag 13 september - 12.30 uur - 17.00 uur
De Meerpaal De Rede 80 8251 EX Dronten (zie hier voor bereikbaarheid)

Doelgroep
Gemeenteambtenaren met focus op duurzaamheid, projectontwikkelaars, lokale initiatiefnemers en iedereen die zich met zon op infra bezighoud.

De middag in volgelvlucht
Met Geert Gielen van de gemeente Dronten gaan we de totstandkoming van dit baanbrekende project verkennen, evenals de obstakels die werden overwonnen om tot het huidige succes te komen. 

Amar Sjauw En Wa-Windhorst van Vrijstad Energie / EcoEngineers zal zijn ervaring delen over een burgerprojectinitiatief in de wijk EVA-Lanxmeer in Culemborg. 

Mattijs Erberveld van RWS zal een licht werpen op de financiële aspecten, waardoor je een dieper begrip krijgt van de investeringen. 

Tot slot zal Corry de Keizer van TNO ons inzicht geven in de rol van het Nationaal Consortium Zon op Infra. Leer hoe dit samenwerkingsverband baanbrekende innovatie en duurzame groei mogelijk maakt.

Samen creëren we een stralende toekomst met solar carports en meer!

Schrijf je snel in!

Onze andere consortia